Logotip de Adolescents.cat
Anonimus
Anonimus
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 22/02/17 16:03
Gay
Ultimament m'estic menjant molt el cap per un amic, estic enamorada d'ell i tinc la teoría de que es gay ja que se li nota en bastants aspectes. El problema esta en que m'agrada moltissim i vull saber-ho per evitar ilusionar-me en tindre algo amb ell. Com li pregunto? I si em diu que es gay, com faig per a que em deixi d'agradar?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 12:41

Hola anonimus, 


La orientació sexual és cosa d'ell, no creus? Per l'aparença física no podem endevinar quines persones escull cadascú com a parella, així que hauràs de buscar alguna altra alternativa. Per què no proves de tirar-li alguna indirecte i mirar com reacciona? Si ell també juga amb tu i flirteja... tindràs més elements per creure que també està interessat en tu. Per contra, si no entra al joc... potser ja t'està donant una resposta, encara que faci mal. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: