Logotip de Adolescents.cat
anonimus
anonimus
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/02/17 22:00
...
hola, necessito ajuda!! estic pilladissima d'un noi amb el que ja he surtit 3 cops, però l'ultim cop que vam surtir em va posar les banyes i no em vaig enterar fins mesos d'haver tallat però esque el problema esque segueixo molt enamorada d'ell i les meves amigues diuen que m'utilitza. Cada vegada que l'intento oblidar me'l trobo pel carrer o m'obra per whatsapp i aixo es el que mès em fot perquè segons ell li continuo gradant però no ho demostra i nose que fer perquè cada cop que intento parlar amb ell del tema em treu un altre tema que no pinta res. Nose que fer siusplau ajudeu-me ho estic passant molt malament perquè a sobre em deixa en visto molt sovint. :(
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 12:37

Hola anonimus, 


De veritat vols estar amb una persona que et tracta així? 

Diuen que l'amor de veritat no fa mal i això vol dir que la parella ens tracta bé, que no és infidel, que ens aporta tranquil·litat i benestar i, sobretot, que ens respecta. Tu creus que aquest noi t'aporta tot això?

A vegades fa mal adonar-se que estàs lluitant per una relació que no porta enlloc, que ens fa sentir pitjors i que l'únic que en treiem són decepcions. Difícilment ell canviarà la seva manera d'actuar... .No creus que és hora de passar pàgina? 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: