Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/17 18:37
es normal que quan plori senti un dolor al pit?
Hola, soc un noi de 17 anys, i desde l'any passat que a vegades ploro, sense motiu. A vegades es posarme una canço i m'emociono. I desde l'any pasat, que casi plorava cada dia ara ya no tant pero abans si. Se que potder aixo es per l'adolescencia pero el que magradaria saber es que si es normal que cada cop que ploro em fa mal el cor i he investigat i no tinc cap malaltia ni res.

Em podrieu dir si es normal que em fagi mal el cor cada cop que ploro i si sabeu perque pot ser? Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 12:33

Hola anònim, 


Oi tant que és natural que et faci mal el pit! El plor sol estar contingut i això implica que la caixa toràcica ha de fer un gran esforç per aguantar-lo i per expulsar-lo. Segurament, després d'aquest dolor, també apareix una sensació agradable i de tranquil·litat, oi? Aquests moments són els més fantàstics per mirar-se a un mateix i ordenar les pròpies prioritats. 


Continua així, deixa que surtin les emocions, perquè si queden engabiades i acumulades.... l'esclat pot ser pitjor!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: