Logotip de Adolescents.cat
Estefi
Estefi
Any: 1996
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/17 15:28
OLOR A LES AXILES
Bon dia

Bon dia, us escric perquè ja no se quin tractament fer per a solucionar-ho. El meu problema és que sobre els 12 anys em van començar a fer molta olor les aixelles, em dutxo 2 vegades al dia. A classe m’emportava una camiseta per a canviar-me però es molt incòmode pels que tens al costat i per un mateix.

He anat al dermatòleg i sempre diuen em diuen el mateix. Que utilitzi sabó neutre i utilitzi coses de cotó. He provat tots els productes i remeis que hi ha fins i tot un producte que es diu hiposudol que es molt fort i ja no em fa afecte i algun cop m’ha produït reacció. Els dermatòlegs diuen que amb un anys millori, perquè estic creixen però em produeix molta inseguretat i molts cops he deixat de fer coses per això.

Se que hi ha gent que estarà llegint això i estarà en la mateixa situació que jo així que si coneixíeu alguna cosa o algun producte o tractament efectiu seria de gran ajuda.

Gracies per tot :D
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/03/2017 12:27

Hola Estefi, 


Des del consultori no et podem ajudar en la teva consulta, ja que no és el nostre camp d'estudi. Confia en el teu dermatòleg i, si ho necessites per estar més tranquil·la, ves a demanar una segona opinió. Potser treballa amb alguns altres productes i els pots provar. 

De totes maneres, de moment has de conviure amb això, així que.... comença a acceptar la situació i explica-li a les persones més properes, així et sentiràs més acompanyada, ja veuràs! ;) 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: