Logotip de Adolescents.cat
AFMF
AFMF
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 21/02/17 08:45
Amor a primera vista!
Hola, tinc 15 anys. Fa temps que m'agrada un noi un any més gran que jo que va al meu institut.
No el coneixo i em fa vergonya parlar-li. No sé que fer.
El veig tots els dies i al pati també. A vegades he vist que em mirava però mai hem parlat. El vaig seguir per Instagram i ell a mi també, però després em va deixar de seguir. Li hauria de parlar o és un amor impossible?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 12:52

Hola AFMF, 


Potser pots provar de fer un altre apropament, no? Si vols pots obrir-lo per insta, a veure com respon... Si et segueix el joc, si s'interessa per tu, si té ganes de saber de tu i t'obre converses.... ja veuràs com evoluciona tot i si et continua agradant!

Per altra banda, si veus que ni per direct et contesta o és una mica sec.... potser ja t'està donant una resposta i és moment de començar a passar pàgina. 

Fes aquest últim intent i així podràs decidir si continues intentant coneixèr-lo o bé ja l'oblides ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: