Logotip de Adolescents.cat
anonima2001
anonima2001
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 20/02/17 21:20
amoor...
Hola Adolescents.cat!! Fa temps que m'agrada un amic meu d'infancia pero jo no se si l'hi agrado a ell. Ell amb mi esta mes carinyos que mai i es comporta super be devant meu i amb mi. Jo li vull dir pero no se com fer-ho i a més ja ho van intentar varies vegades pero mai hi havia tant felling com avui.... ajudaa!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 12:46

Hola anònima, 


Si tu sents que hi ha més connexió i més feeling que abans... endavant! Dóna-li alguna pista dels teus sentiments i mira si ell et segueix el joc o no... És molt difícil endevinar què sent una persona si no l'hi preguntem directament. Així que no tinguis por! Si teniu una bona amistat, és a dir, si hi ha confiança i complicitat, et serà més fàcil explicar els teus sentiments. 

I si ell no sent el mateix... doncs potser hauràs de posar una mica de distància (per no patir tant) i començar a oblidar-lo. 



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: