Logotip de Adolescents.cat
kylie
kylie
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 20/02/17 18:57
Amiga amb problemes
Hola, la meva consulta es perquè avui una de les meves millors amigues ha vingut plorant a l’escola i es perquè no està bé amb els seus pares. Això no es res nou, ja m'ho va dir que no s'hi portava be des de començaments de l'ESO, però no tant. Es com si tot el que ella fes ho fes malament, sempre la renyen per tot. La meva altra millor amiga i jo estem molt preocupades ja que no podem fer res de res. Els seus pares van dir a la meva amiga que si deia quelcom del que passava a la seva casa la "matarien" (es un dir). No la maltracten ni res per l'estil, però si sempre et diuen que el que fas ho fas malament això es va acumulant i al final explota, com avui. Em pensat que podria anar a un psicòleg per desfogar tot el que té dintre, però els seus pares ni de conya li pagarien un. No sabem que fer. L'ajudem com podem però no podem fer res més. Tampoc li diem res als professors perquè si el tutor li comenta quelcom als seus pares s'enfadaran molt, ja que no volen que ella li digui res a ningú, com si ningú hagués de posar el nas a la seva família. Algun consell per ajudar-la?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 12:32

Hola Kylie, 


Esteu sent un gran suport per la vostra amiga i això és fantàstic! De totes maneres seria convenient que pogués parlar amb algun professional. Per què no prova de parlar amb el psicòleg o psicòloga del vostre centre? És un servei per tots alumnes i ho podeu demanar. El que no sé és si n'heu de parlar abans amb el tutor o bé podeu anar-hi directament. Ajudeu-la a demanar ajuda, d'acord? Aquesta situació no pot continuar així perquè ella està patint molt. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: