Logotip de Adolescents.cat
jojo
jojo
Any: 2001
Comarca: Montsià
Data: 20/02/17 16:07
Pes adecuat???
Hola, tinc 16 anys medeixo 1,65 i peso 69.....
Io penso que estic be peroó si em passo un poc magradaria pedre'n una mica
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 21/02/2017 16:22

Bona tarda guapa!

Gràcies per escriure al consultori. 

Bé, si mirem el teu pes i la teva alçada veiem que estàs bé. Tot i així, si no et sents còmode amb el teu cos ni hi hauria risc (en el teu cas) en perdre una mica de pes seguint uns hàbits saludables. Estem parlant de 2-3 kg màxim, perquè sino ja no seria bo per tu.

És molt important que facis esport, et recomanem que a part del que facis al institut facis esport uns 3 o 4 cops a la setmana. Intenta buscar activitats que t'agradin i si son en grup encara millor, així et divertiràs més.

Pel que fa al menjar, has de fer 5 àpats al dia (esmorzar, esmorzar a mig matí, dinar, berenar i sopar). Et recomanem que mengis de tots els aliments i segueixis la piràmide alimentaria ja que ensenya molt bé com s'ha de menjar. No et prohibeixis cap aliment, pensa que quan ho fas encara converteixes allò com una cosa més desitjable i tindràs ganas de menjar-ne.

I si decideixes que vols perdre aquests 2 kg fes-ho explican-ho a casa i et recomanaria que vagis al metge o nutricionista. Molts cops et pot ajudar fins i tot si et fa un menú. 

Una abraçada

Carlota López Ballestar

Psicòloga
--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: