Logotip de Adolescents.cat
gavina
gavina
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 20/02/17 16:05
ansietat
Hola!
Porto uns mesos, que per una raó que que no sé saber, porto una angoixa a dins que no me la puc treure de sobre. Tinc problemes, sí, però els típics que té una adolescent d'avui en dia. No em passa res tant fort com per estar així. Contesto malament a la meva família, als meus amics, salto per qualsevol cosa, estic super borde. No sóc jo, perquè sóc una persona molt divertida i riallera. I la gent no para de preguntar-me si em passa alguna cosa i encara m'estresso més. Sento que m'estic tornant boja perquè no sé el que em passa i se m'estan passant les ganes de viure. No vull parlar amb els meus pares perquè no vull que es preocupin. I algun dels meus amics ho sap, però molt pocs. Tinc molta ansietat i angoixa i necessito ajuda siusplau...
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 11:59

Hola Gavina, 


Alguna cosa de les que expliques podrien tenir a veure amb la labilitat emocional. És un comportament típic de l'adolescència. Les nostres emocions estan desbordades i tot és molt intens! Pots enfadar-te molt ràpidament, pots estar contenta de seguida, unes persones et treuen dels nervis... Això podria explicar una mica el que et passa, però si tu també creus que és angoixa, potser n'hauràs de parlar amb els teus pares. 

Deixa que ells t'ajudin i t'aportin solucions. Veuràs que et sentiràs millor. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: