Logotip de Adolescents.cat
starlight
starlight
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 19/02/17 13:39
Encara m'estima? I puc fer alguna cosa mes?
Hola! Fa dos anys vaig començar amb un noi dos anys mes gran que jo, jo tenia 14 anys i ell 16, i durant el primer any hem feia putades perdonables fins que quan vam fer un any hem vaig enterar que hem va posar les banyes 3 cops, i un d'ells amb una amiga meva, doncs alla el vaig deixar pero hem feia com pena perque es va quedar sense amics perque els seus el deixaven de costat i es va comportar molt be amb mi per com tornar a conquistarme fins que jo hem viag confondre i li vaig dir que estava pillada per un amic meu i es va allunyar, despres li vaig dir que no pero ell estava com dolgut, vma continuar junts i a l'estiu era tot perfecte, vam marxar de vacances junts i tot, fins que a les vacances vaig veure que va obrir amb la que hem va posar les banyes i alla s'em va anar l'olla i quan vam tornar al poble li vaig dir que preferia no tenir res, doncs eren les festes del poble i portavem una setmana sense parlar i quan ens vam veure ens vam fer un petó i alla vam seguir fins que va començar l'institut i com ha repetit doncs estavem be fins que poc a poc es va anar allunyant de mi nose perquè i he intentat parlar mil cops amb ell i sempre hem diu que vol centrar-se en els estudis i aixo, pero quan sortim tots junts es com si pases de mi i nose que mes fer... perquè jo l'estimo i nose si hi ha alguna manera de conquistarlo o que, perque es un noi que ara val la pena pero no puc seguir aixi feta un embolic.. A sobre els amics que te ara son els meus de tota la vida perque com estava sol sels vaig presentar però nose si fer uns altres amics per no veure'l, parlar amb ell pero es que ja es fa cansat perque mai anem a cap lloc, fer la mev avida i oblidar-me, nose, que m'aconselles
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 11:14

Hola Starlight, 


Una relació de parella ens hauria de fer sentir bé, ens hauria de fer sentir valorats i que tenim una persona que ens dóna suport. Pel que expliques tu no tens aquesta sensació amb la teva relació, al contrari! T'has passat la meitat del temps patint per si estava amb una altra persona, per si et parlaria, per si et tractaria bé.... Vols dir que val la pena una persona així? 

Mira, et deixo aquest monòleg. Pots mirar-te a partir del minut 28 aproximadament, a veure si trobes alguna relació amb com et sents. 



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: