Logotip de Adolescents.cat
pol
pol
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 18/02/17 16:11
bojament enamorat
Fa un temps que noto sentiments cap a la meva millor amiga. Son ganes d'estar amb ella i riure amb ella, Pero ningú ho sap i ho porto totalement en secret perque no la vull perdre per res del món. He arribat a pensar que ella també sent el mateix que jo, però cap dels dos ho diu per por dacabar amb la nostra amistat.
Ningu podria pensarho de mi perque de tant en tant em lio amb altres però jo nomes la vull a ella. M'hauria de llançar? preguntarli a alguna amiga d'ella?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/03/2017 10:32

Hola Pol, 


Si tu tens tan clars els sentiments cap a ella, fes-li saber! pots ser molt directe i declarar-te de cop o bé ser més subtil i deixar anar indirectes (de l'estil: no tinc ganes d'embolicar-me amb  més noies, hi ha una noia que m'agrada molt, no sé si em correspondrà...). Un cop vegis si ella sent el mateix per tu o no... podreu veure cap a on evoluciona la vostra relació: separar-vos una mica, intentar mantenir-la igual, començar algun rotllo, ser parella.... ja es veurà!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: