Logotip de Adolescents.cat
thequeenofpain
thequeenofpain
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 17/02/17 19:08
No se si li agrado....
Tinc una consulta molt important... Tinc 15 anys i se que soc bisexual des de que tenia 11 anys o 10, bueno ningu ho sap i em fa por dir-ho, a part d'això, fa dos anys em va molar una noia, però molt fortament, que hi vaig estar pillada un any sancer ,inculs crec que em vaig enamorar,sense que ella sentis res,(em pillo facilment) ella nose si ho sap, pero sempre li deia que l'estimava i coses... En aquell moment vaig saber segurisim que m'agradaven també les ties, però a part d'això tinc molta més passió per a una tia que per a un tio, ja que amb les ties no m'importa el fisic. Bueno pues ara mateix parlo amb una tia des de fa uns 5 dies aproximadament. Té un any menys que jo i nose si es que m'ho crec jo, però crec que també és bisexual, perquè parlant sol dos dies ja em va dir que m'estimava i em fica monos i 'bb' 'amor' i se la veu timida per a dir coses aixi, jo nose que fer, m'estic començant a pillar i no li vull dir res, per por a cagar-la i que es riguin de mi per ser bi, a part d'això té un novi de fa 1 any i 2 mesos i a lo millor sol li van els tios... PD: Avui li he preguntat si tenia novio i m'ha dit això, ella m'ha preguntat, i li he dit q no tinc novio i semblava que s'hagues alegrat o nose;/, estic molt confusa nose que fer, SI US PLAAAU CONTESTA AVIAT:(
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/03/2017 11:34

Hola!


Independentment de la orientació sexual, és molt difícil saber si li agrades a una persona només per les converses de whatsapp. A més, fa pocs dies que parleu i ella té parella! 

Si et ve de gust, continua parlant amb ella, ves-la coneixent per saber si t'agrada la seva manera de ser i quan estiguis segura dels teus sentiments, tira-li alguna indirecte... a veure com respon. De moment encara és molt aviat per saber què sentiu l'una per l'altra, no creus? 

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: