Logotip de Adolescents.cat
Petúniaa
Petúniaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 17/02/17 17:17
que puc fer això em torna boja!!!
Hola, tinc un problema que la veritat hem preocupa una mica.
Es que fa molt poc he començat a sortir amb un noi i l'altre dia estava pel carrer amb ell i va intentar agafar-me la mà però jo vaig evitat-ho perquè sempre em suen molt les mans quan estic nerviosa. Em fa molta vergonya sempre que algú m'agafa la ma, i es que no trobo cap solució. Se que no es un problema molt important, però em podríeu ajudar?
Gràcies <3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/03/2017 11:23

Hola Petúnia, 


Les mans et suen sempre o només quan estàs nerviosa?

Si és pels nervis, pots parlar amb ell i explicar-l'hi. Veuràs que ho entendrà i et donarà el temps que necessitis per sentir-te més segura, agafar confiança i poder anar agafats de la mà pel carrer si és el que voleu!

Si et suen sempre i et fa una mica de vergonya, tot i que és important que l'hi expliquis, podeu trobar altres maneres d'anar pel carrer, com agafats per la cintura, per exemple ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: