Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 16/02/17 20:22
EM SENTO DIFERENT
Hola,
Fa com 1 mes estava molt en la merda, tenia problemes a casa i a sobre em vaig enfadar amb les amigues. Lu de casa ja s'ha arreclat però amb les amigues a mitges, ja no anem juntes però ens parlem, poc, i he quedat amb unes del meu antic grup. Les trobo molt a faltar a totes.
Enfi, que des de que em vaig enfadar amb elles ara a molta gent li caic malament. Ja he fet amics nous i tal però en aquestes colles que vaig no encaixo, em sento molt acoplada.
No trobo a gaire ningú en què em pugui sentir còmoda. Em sento desencaixada, diferent. Es que soc una persona molt estranya, sóc molt complicada, ningú sap per on sortiré, cambio molt fàcilment d'humor, dic massa el que penso, en plan que em podria callar alguna cosa, també sóc molt impulsiva però a la vegada penso massa les coses, em costa molt agafar confiança, i hi ha molt poca gent que em coneixi de veritat... en definitiva que sóc una persona molt difícil i costa suportar-me.
He pensat de que l'any que ve em podria canviar de institut i així fer noves amistats i conèixer nova gent.
Em podríeu donar algun consell?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/03/2017 10:39

Hola anònima!


I si deixes passar una mica més de temps? Les amistats no es construeixen ni es refan en 1 mes. A vegades es necessita una mica més de temps per crear la relació. No et posis pressa. Si amb les teves antigues amigues no estaves bé, allunyar-te era una bona opció. Ves quedant amb altres persones, aneu-vos coneixent i ves veient amb qui et sents més còmode... ja veuràs que d'aquí unes setmanes tot s'anirà posant a lloc. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: