Logotip de Adolescents.cat
pamal
pamal
Any: 2001
Comarca: Baix Camp
Data: 16/02/17 10:42
No se que fer....
Hola,
Necessito ajuda, no ser que fer..
Fa menys d'un mes que estic amb un noi, es ralla molt i pensa molt en el futur, si sóc la seva futura dona,.. i tal i a mi hem ralla molt perquè l'altre dia hem va enviar un audio de 5 min explican la seva ralllada i al final va dir que ja estava bé.. Jo no se que fer al respecte, per més que ho parlem no trobo solució.
Moltes gràcies
un petó!!!
PM
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 16:55

Hola Pamal, 


Doncs hauràs de pensar si vols estar amb una persona així. Les relacions, sobretot al principi, han de ser fàcils i fluir.... Si comencen a ser avorrides, hi ha massa rallades o algú no se sent del tot còmode.... potser és millor deixar-ho estar! no creus?

Valora si aquest noi t'aporta coses que et fan sentir bé i si aquestes compensen aquesta rallada. Si ho necessites, parla amb ell per explicar-li com et sents, però que no et faci canviar la teva decisió, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: