Logotip de Adolescents.cat
dulce
dulce
Any: 1997
Comarca: Osona
Data: 16/02/17 03:53
"No se com dirli al noi que m'agrada que només vull estar amb ell"
Hola!
Fa unes setmanes em vaig liar amb un noi que era molt amic meu i la veritat esque al principi tenia una mica de por de perdrel pel fet de havernos "liat".
Pero aquestes setmanes ha sigut increible estar al seu costat. M'agradaria dir-li que només vull estar amb ell i que vull que lo nostre sigui algo "serio" perque estic començant a sentir coses per ell. Pero no se com dirli perque no surti corrents....
Espero que em pegueu donar algun concell, sobre que dirli i en quin moment dirli.
Moltes grácies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 16:53

Hola Dulce, 


Si ja ereu amics, tens la gran sort que ja teniu força confiança! Així que sigues sincera i planteja-li que estàs molt bé al seu costat i que t'agradaria avançar una mica en la vostra relació, que no sigui només un lio d'un dia... A veure com reacciona ell. Si ell sent el mateix, no marxarà corrents, no pateixis! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: