Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 15/02/17 17:45
Amor dolorós...
Bones! Estic feta un lio i m'agradaria molt que em poguéssiu ajudar. El cas és que estic coladíssima per un noi dos anys més gran que jo però crec que ell no es fixa amb mi... a més és amic del meu germà, i quan els veig parlant junts, em poso molt trista perquè sé que és un amor impossible. També em deprimeixo molt quan el veig amb les nenes de la seva edat a l'hora del pati:( Siusplaaau necessito ajuda!!!! Què puc fer??? Com ho puc fer per deixar de pensar tota l'estona amb ell??? AJUDAAA MOOOLT URGEENT!!!
Gràcies...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 16:32

Hola!


Davant aquesta situació pots fer dues coses:

  • intentar apropar-t'hi una mica més i parlar amb ell. Així el coneixeràs i veuràs si et continua agradant. 
  • Oblidar-lo i focalitzar l'atenció cap a una altra persona: tu mateixa. Posa distància, deixa de mirar-lo i aparta'l del teu teu pensament. Fes coses amb les amigues i mica en mica veuràs que els teus sentiments deixaran de ser tan intensos. 

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: