Logotip de Adolescents.cat
Gatitasexyy3
Gatitasexyy3
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 15/02/17 16:03
em torna a agradar....
hola, fa ja dos anys em vaig enamorar d'un nen que ve a la meva classe, pero en començar l'insti, em va deixar d'agrada, perque savia que lu nostre era impossible, el problema es que ara em torna a agradar, i ultimament passem molt temps junt i anem sempre juns a casa, pero... tinc novio, i me l'estimo moltissim, però em torna a agradar l'altre, no m'agrada tan com el meu novio, pero sento algu per ell, es millor ovlidarlo? no vui fer mal a nungú.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 16:29

Hola Gatitasexyy3,


Potser hauràs de donar-te uns dies per aclarir els teus sentiments, no creus? Pensa i valora què t'agrada del teu amic i què t'agrada de la teva parella actual. Aprofita també per fer balanç i veure què hi falta a la teva relació (potser és una senyal que heu de canviar alguna cosa). 

Intenta fer una projecció de futur i imaginar-te d'aquí a 6 mesos: et visualitzes amb la teva parella actual, amb el teu amic com a parella, o amb cap dels dos? Potser aquest exercici t'ajuda a decidir-te millor ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: