Logotip de Adolescents.cat
love
love
Any: 2002
Comarca: Terra Alta
Data: 14/02/17 17:36
Amors que porten mal de cap
fa temps que m' agrada un noi un any mes gran que jo , que va al meu insitut i es el millor amic del novio d' una amiga meva. fa temps que esti penjada per ell, i avui dia de sant valenti ha decidit que era el moment ideal per dir-li alguna cosa. se el que dir-li i per on dir-li pero el problema que tinc es que no se com s' ho pendra i que passara despres. Em podrieu ajudar ?


una noia que li parla el cor
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 13:09

Hola love,


Nosaltres tampoc podem saber com s'ho prendrà... només ell sap el que sent per tu! Potser es mostra sorprès, potser sent el mateix que tu, potser no té interès en tu... 

Arrisca't i accepta la seva decisió! Tu ja hauràs fet tot el que està a les teves mans ;)


Una abraçada

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: