Logotip de Adolescents.cat
Anònim.20
Anònim.20
Any: 1994
Comarca: Baix Llobregat
Data: 13/02/17 16:32
noi desconegut...
Holaaa!
M'han afegit a un grup de whatsapp i un dels nois que hi ha al grup m'ha obert i ha començat a parlar-me. Jo no li deia res perquè no li volia parlar a un desconegut. Llavors em pregunta: Fem sexchat? Després m'envia una foto d'ell despullat. No li he enviat cap foto ni res. Li he dit que pari i diu que el poso calent. L'he bloquejat però ara m'està obrint des del mòbil d'un altre nen del grup. Els tinc a tots bloquejats però cada dia parla des d'un mòbil diferent.
Adéu i moltes gràcies!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 13:00

Ostres quina situació!!


Doncs has fet el correcte! No li has enviat cap foto ni li has seguit el joc.

El que pots fer per tal que pari és fer captures de pantalla del que ell t'envia i avisar que aniràs a denunciar-ho a la policia. Davant l'amenaça potser pararà... i si no para, parla amb els teus pares i aneu a denunciar-ho! 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: