Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 11/02/17 23:33
Puc recuperar a dos amigues o no?
Fa molt de temps que coneixo a unes noies, una d'elles ens em agradat, pero jo sempre he volgut ser molt destacat i ara no em parlo amb elles. La que m'agradava em continua agradant molt, porto més de un any pillat per ella pero ara ja no se si li agrado o no. Quan em va dir que li agradava (fa un any) no vaig fer res, ni li vaig demanar de ser novios ni em vaig liar amb ella ja que l'altre amiga m'havia dit que no es volia liar amb ningu ni volia tenir cap relació,. Jo contianuo sense sapiguer que haig de fer.

Em podrieu ajudar amb els dos problemes siusplau. Estic malament i em sento malament per dintre.
Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 11:35

Hola anònim!


No sé si he entès bé la història, però et diré que si hi ha una noia que t'agrada i que ella també havia sentit el mateix per tu... potser hauries d'intentar recuperar el contacte i veure què passa... no trobes?

Un cop torneu a parlar, pots tirar-li alguna indirecte i així començar a intuir què sent ella....


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: