Logotip de Adolescents.cat
queendesi28
queendesi28
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 11/02/17 20:58
El meu novio no m'ho vol dir AJUDA!!!
Hola! Estic una mica intrigada, el meu novio no em vol dir que li agrada de mi, ja portem 15 mesos i sempre que li pregunto que li agrada de mi no em contesta o em diu que es tot, i se que m'estima i molt però mai em diu les coses que li agraden de mi. Estic mazo preocupada perquè ami m'agradaria saber que li agrada de mi. AJUDA SISPLAU!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 11:28

Hola!


I què en treuràs de saber exactament què li agrada de tu? És possible que li agradi tot el conjunt? És possible que no sàpiga explicar què sent per tu? A vegades no hi ha una cosa concreta que ens agrada més, simplement ens agrada la persona en sí, ens agrada com ens fa sentir i ens agrada estar al seu costat. Deixa que sigui ell, quan ell vulgui, que et digui alguna cosa bonica... 

I si hi ha alguna cosa que no li agrada de tu o que li molesta, ja t'ho farà saber, no pateixi ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: