Logotip de Adolescents.cat
chloe
chloe
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 10/02/17 17:57
Enamorament i amor
Hola,
Fa un any que vaig molt perduda en això de les relacions de parella. El desembre de l'any passat vaig començar a sortir amb un noi. Estavem completament enamorats. Vam estar 7 mesos junts, però va arribar l'estiu i me'n vaig anar de campaments. Allà em vaig sentir atreta per un altre noi i em sentia traidora a la meva parella així que vaig decidir deixar-lo, tot i que encara ens estimavem moltíssim. Uns mesos desprès, em vaig arrepentir i vaig voler tornar amb ell, però no va voler perquè ja ho havia superat. El cas és que crec que a mi se'm havia passat l'enamorament, però encara l'estimava, sentia amor per ell. Vaig confondre que se'm hagués passat l'enamorament amb el desamor i creia que només era una amistat. La nostra relació funcionava super bé i m'agadaria tornar a estar amb ell. Ja ho hem parlat, però ell ho va passar fatal quan el vaig deixar i no volia que li tornés a passar, li va costar molt superar-ho. L'estimo moltíssim encara i no sé que fer, el vull recuperar...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 17/03/2017 10:39

Hola Chloe, 


Quan estem en parella podem sentir atracció per altres persones, no passa res! És natural. 

Sembla que ell va patir molt però ara ja t'ha oblidat, o més aviat t'ha col·locat en un lloc de la seva vida on no li fa mal recordar-te. Ell ha pres la decisió que ara no vol estar amb tu, així que ho hauràs d'acceptar... encara que faci mal i començar a passar pàgina. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: