Logotip de Adolescents.cat
marta2010
marta2010
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/02/17 21:31
COSES DE NOIS...
Hola adolescents.cat! Com sempre les ties tenim rallades per tios encara que jo no hem rallo molt tinc una cosa que hem te alla i us ho volia comentar... Fa poc vaig anar de viatge amb la meva millor amiga i els ultims dies va venir el seu germa, vam dormir una nit juts i vam estar tontejant, en aquell moment volia que s'hem llençes pero no ho va fer. Creieu que es perquè no li interesso o perquè no es va atrevir? Com que no m'he liat mai i en aquell moment estava "calenta" doncs hem va fer molta rabia no haber-ho fet... Creieu que hauria de donar-li una altre oportunitat per si ens veiem e una situacio semblant? O millor que passii d'ell?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/03/2017 13:20

Hola marta!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

No creus que és molt taxativa i que vols que vagi tot molt ràpid? potser has de deixar que passi una mica de temps i vagis veient si es fixa en tu, si parleu o si pots mantenir contacte amb ell... perquè, per un dia que no hagi passat res ja creus que no li interesses o tiraràs la tovallola?

I a tu... t'interessa de veritat?

--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com




Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: