Logotip de Adolescents.cat
indiiraa3
indiiraa3
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 08/02/17 19:37
Em sento sola.
Aquest any he començat la eso. El primer mes vaig fer moltes amigues però ara em sento una mica sola. La meva millor amiga s'ha fet molt amiga d'una nena que no em cau gaire bé, suposo que em cau malament perquè s'ha fet amiga seva, i l'altre amiga que tinc, s'ha fet molt amiga de les popus del curs. Encara em falta trobar el meu lloc. A vegades per animar-me penso que encara falta molt per que s'acabi el curs i que encara puc fer amigues, però això em deprimeix més.
No se que puc fer. Ajuda siusplau!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/03/2017 13:10

Hola Indiiraa3!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Has provat de parlar amb aquesta amiga o intentar trobar excuses per a relacionar-te més amb els del teu entorn.

Potser si li comentes com et sents i com has vist que han canviat les coes, ella et mirarà diferent i podreu tornar a estar juntes. Però si no li dius res, potser pensarà que ja estàs bé i no farà res per canviar la situació.

Sort!



--

Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: