Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 07/02/17 21:20
m'agrada un noi però no se que fer
Hola,
Fa un any que m'agrada un nen de la meva edat, ell no va a la mateixa classe que jo però sóm amics.
Fa unes setmanes vam decidir de fer un sopar amb els amics i ell estarà.
La veritat és que em vull lençar, però no se com fer-ho ni tampoc on, ni quan. Tinc que dir que és el primer noi que matreu i que l'estimo. Ell no se si sent el mateix que jo"segur que no" però ho vull intentar fen-li senyals aver com reacciona. Necesito ajuda ja que estic molt nerviosa i no se com afrontar aquesta situació.
Gràcies, espero resposta ja que la necesito moltíssim.Petons!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/03/2017 12:12

Hola!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Ens sembla una proposta genial! aixo sí, has d'acceptar que, si pilla les teves indirectes podrà seguir-te o no... per tant, ja aniràs veient si li agrades o no...

T'enviem molta energia i molta sort!


--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: