Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 07/02/17 20:10
No se que fer ja. Urgent

Hola, es una mica complicat però perque ho entengueu us ho escric al detall... Aveure, d'aquí 1mes farà ja 2 anys que surto amb un nen. Estem tots dos super enamorats, tal i qual, o això sembla... anem al mateix cole, mateixa classe i tal. L'any passat, va arribar una nena i ens vam fer millors amigues. El meu novio i ella son ara tb millors amics.

(eliminem una part de la consulta per mantenir la confidencialitat - L'equip de psicòlogues d'Adolescents.cat)

No he dit mai res perque nose que fer i tampoc vull trencar res pero i si estan enamorats i soc una frontera? Intenteu ajudarme porfa... moltes gracies

Pd: us suplicaria que no el penjesiu perque es massa especific i tots dos tenen lapp. Merci de veritat

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/03/2017 11:45

Hola guapa!

Primer de tot, moltíssimes gràcies per escriure'ns i demanar-te disculpes pel retard en la resposta. Anem força atabalades i no atrapem la gran quantitat de consultes que ens feu arribar dia a dia.

Et recomanem una cosa molt important: fa temps que vas amb ell, per tant, hauries de parlar d'aquests dubtes amb ell. La confiança és molt important i si et passa tot això pel cap és important que li diguis per evitar que et facis una pilota que es fa massa gran.

T'animem a que confiïs en tu mateixa i li diguis...

Una abraçada

--
Elena Crespi i Asensio
Psicòloga
Instagram: @elenacrespi81
www.elenacrespi.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: