Logotip de Adolescents.cat
andrea-z2000
andrea-z2000
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/02/17 01:11
estudis i amistats
Es veu que l'any que ve em canviaré a batxillerat i estic fent grau mig, pero no m'agrada. La meva millor amiga va a l'escola on em canviaré pero l'any que bé farà segon de batxillerat però l'horari de pati es el mateix per els 2 cursos. El problema es que ahir parlant em va dir que ella amb mi al pati no anirà perquè ja té les seves amigues i tal però a mi em va semblar molt malament que em digués això ja que jo si ella es canviès l'acolliria. Tinc por a dir-li i que s'enfadi però em sembla que està sent molt falça amb mi... Què faig, li dic o no parlo més amb ella? (podria no publicar-se? Ella mira adolescents.cat i sabrà que soc jo...)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 15/03/2017 23:09

Hola Andrea, 


Ostres! és una resposta una mica dura. Potser hi ha algun motiu al darrera, potser no va ser conscient del mal que et podria fer... Per què no intentes parlar amb ella? Escolta la seva explicació i si veus que continua amb aquesta actitud... potser t'hauràs de plantejar si aquesta relació t'aporta alguna cosa o no. A vegades les amistats també tenen un final. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: