Logotip de Adolescents.cat
Nohose
Nohose
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/17 22:57
Tinc un problema??
Ja fa temps que em passa això pero no sabía amb qui ni com parlar-ho.
De vegades faig “apostes” amb mi mateix, penso amb “apostes”.
És complicat d'explicar,involuntariament penso, si aconesgueixo pujar fins la porta de casa abans que la porta de la porteria es tanqui significa que li agrado a la noia que m'agrada, o, si surto de l'habitació sense agafar el got i portarlo al rentaplats no m'anirà bé l'examen de demà. De vegades intento no fer cas, ho penso pero no ho compleixo, encara que moltes vegades sí ja que em fa por que passi algo o nose.
No sabria com parlar-ho amb els meus pares i per això ho pregunto per aquí, per veure si d'alguna manera em podríeu ajudar.
Moltes gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 15/03/2017 23:06

Hola Nohosé,


D'aquest tipus de pensament se'n diu "pensament màgic", és a dir, creure que fent una acció pots interferir en els pensaments d'una persona o en algun fet que no pots controlar. És una manera de sentir que tenim un cert control de la nostra vida, és a dir, que hi ha alguna explicació o un motiu darrera dels "fracassos". 

Hi ha una part de tu que és conscient que aquestes "apostes" no són de veritat, així que no pateixis!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: