Logotip de Adolescents.cat
si fax alguna pregunta es veuà i la contestaci´`o que em fiquen també
si fax alguna pregunta es veuà i la contestaci´`o que em fiquen també
Any: 2003
Comarca: Baix Ebre
Data: 05/02/17 20:56
crec que seguisc enamorada del meu ex

jo fa uns 5 mesos ho vaig deixar amb el noi amb el que estava eixint ja que hem va enganyar amb un altra i ho vaig passar molt malament.desde que ho vam deixar no el habia tornat a vore,però fa uns dis el vaig vore amb la seva nova novia i hem vaig ficar molt molt trista i hem vaig enrecordar de tot el que habiem passat juns i tots els moments bons que habiem tingut. Jo desde fa 1 mes estic amb un xic,però ara que he tornat ha veure al meu ex crec que seguisc volenlo encara que ara estiga amb un aaltre.
si encara estic enamorada del mue ex,trenca amb el meu actual novio o seguisc amb ell?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 17:44

Hola!


A vegades quan ens retrobem amb una exparella, apareixen records i sensacions un pèl estranyes i necessitem uns dies per pair-ho... Recorda que la nostra memòria és selectiva i, per tant, només recordes els aspectes "positius" i obvies els més negatius. 

Intenta pensar què t'aporta la teva parella actual i així valorar si vols estar amb ell o no. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: