Logotip de Adolescents.cat
Twilight fan
Twilight fan
Any: 2003
Comarca: Cerdanya
Data: 05/02/17 20:38
estem de tonteig però te novia
Hola,

ahir vaig coneixer un noi per instagram, hem començat a tontejar, pero hi han alguns 'problemes', te 17 anys, es de Madrid, i el mes important, té novia.
No sé perque esta perdent el temps amb una 'nena' com jo. Per diversio, per passar l'estona, per veure la meva reaccio? Si té novia, perquè no m'engega?
A mi m'agradaria coneixer-lo mes, i si al final m'acabés agradant... Pero no ho se.
Tinc por que per part seva nomes vulgui distreure's.
NO HO ENTENC.

Què puc fer?

MERSI
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 17:35

Hola!


Doncs em sap greu dir-te el que et diré, però sembla que ell ho està fent per diversió o per sentir-se una mica més valorat. A vegades les persones tontegem amb altres (tot i tenir parella) per tornar-nos a sentir desitjats i sentir-nos millor. 

Si notes que el seu interès no és real, que continua amb la seva parella i que no et fa sentir del tot bé... potser serà millor que hi posis punt i final, o bé que hi posis més distància. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: