Logotip de Adolescents.cat
Judith
Judith
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 05/02/17 18:54
Amiges SOS, he fet be? Com he de ser? Com m'he de comportar?
Hola, nose pero estic molt confusa.
Mira jo vaig amb unes nenes que es diria que son les males influencies i ha sobre anava amb elles pero com que no vui fer campana al insti i tot s'han enfadat amb mi i no se. Per mi elles poden fer el que vulguin pero que jo no vulgui no significa res o aixo crec.
Ara en el insti no se amb qui anar perque totes les del grupet m'han deixat penjada i a mi em costa molt parlar amb la gent perque soc molt timida.
No se que je de fer i enserio i ha sobre i ha molta gent que em critica i em diu de tot perque no vui fer camalana.
Esque a mi sempre m'han estat manejant en sentit que soc masa inucent i m'hu crec tot i enseriu estic farta de ser aixi perque em tomen el pel saps... no se... m'agradariia ara que me he tret a les males companyes ara a fer amiges noves pero no se com començar! Que puc fer? Em podeu dir com puc parlar amb les nenes de la meva clase per poder ser mes sociable i no tenir vergonya. Gracies esperu la vostra resposta el mes aviat posiblee!! :-)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 17:27

Hola Judith!


Doncs et felicito! Has d'estar molt orgullosa de tu mateixa! No és fàcil portar la contrària a tot un grup d'amigues i tu ho has fet! Has pres la teva decisió i has plantat cara! És fantàstic!!

Com poder fer noves amistat?

  • Busca coses en comú (sèries, extraescolars, amics en comú...)
  • Interessa't per l'altra persona. És a dir, si et comenta que ha de fer "x", l'endemà pregunta-li com va anar. 
  • Intenta fer treballs amb gent nova. 
  • Comenta temes del curs (profes, examens, treballs....)
  • Queda per estudiar amb algú
  • Deixa que et coneguin


A veure com va!

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: