Logotip de Adolescents.cat
Basquetanonima11
Basquetanonima11
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 05/02/17 14:15
Ajuda
Tinc una amiga que l any pasat va sortir amb un noi durant un any sencer casi, i ella es va enamorar moool, l últim dia d curs ell la va deixar amb un whatsapp, i es va posar mol trista. Ara ja an passat casi 8 mesos i encara li agrada tot i saber que es un noi que fuma molt i que no te unes notes gaire altes. Ella diu k vol tornar amb ell o si no o aconsegueix oblidar-se d ell. Pero ha tingut fantasies sexuals am ell i esta molt enamorada necessito ajuda que li dic?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 17:18

Hola!


A vegades els nostres amics prenen decisions que no entenem o amb les quals no estem d'acord. Però l'amistat consisteix en això: en seguir recolzant els nostres amics malgrat s'equivoquin.

Parla amb ella sobre el que penses d'aquesta relació, parla sobre el patiment que ha tingut i sobre quins canvis espera trobar ara. Són reals? 

Exposa-li la teva opinió (si la vol saber) i assegura-li que l'ajudaràs en el que necessiti. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: