Logotip de Adolescents.cat
Anònima, 13 anys
Anònima, 13 anys
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/17 12:02
No m'accepten a ningún grup, les meves pròpies amigues hem traicionen...
Hola!
Tot va començar a primer de la ESO quan hem varen començar a apartar de totes les nenes del meu grup però, jo era "innocent" i no me'n adonava. Avui dia tot això es un gran problema per a mi, es riuen de mi a la meva pròpia cara,m'insulten i m'exclouen d'absolutament tot però jo vaig amb elles igualment... després, aquestes mateixes diuen que son les meves millors amigues i això no m'encaixa... noto que no m'estimen es burlen de mi... les úniques que m'accepten tal i com soc i no es riuen de mi son les nenes d'un curs inferior i els nens, tinc pensaments d'anarme amb les altres nenes que si que m'estimen però llavors vindrien les crítiques i el meu millor amic em va dir, que mes et donen les crítiques si no t'estimen, te tota la raó...
Que puc fer?
Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 17:02

Hola anònima, 


A mi també em sorgeix aquesta pregunta: què t'aporten elles? Et fan sentir bé? Estàs còmode amb elles? 

Les relacions d'amistat són relacions de confiança on les dues parts se senten enteses i acceptades! I sembla que això no passa, oi?

Sigues llesta i busca les persones que t'accepten i t'estimen tal com ets! Busca les persones que demostren aquesta acceptació, no et quedis amb el que et diuen, val?

Sigues valenta i envolta't de les persones que et fan feliç ;)

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: