Logotip de Adolescents.cat
ANNABALI
ANNABALI
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 04/02/17 15:59
AMOR INCORRESPOST?
Hola! Sóc una noia de 15 anys i estic enamoradíssima,i això és poc d'un noi. Ttota la estona penso en ell,tinc smnis amb ell,m'imagino possibles futurs amb ell... Ell és del meu grup d'amics i parlem però mai a soles ni mai parlm de coses massa íntimes. Simlement podem parlar una estona quan estem amb tota la colla. El cas és que no em presta gaire atenció pero a vegades em diu coses.... Vull que es fixi en altres coses però només es fixa en que sóc una persona intel·ligent i sempre em diu això que soc molt llesta pero gairebé res més. Un dia estaven tots i deiem el que pensavem de cadascu i ell como no em a dir lo de qera llesta i llavors va dir que era perfecta:llesta,amable però mai diu la paraula guapa,potser no s'atreveix i em va dir que tenia uns ulls super macos que l'enamoraven i jo em vaig quedar flipant quan em va dir això i estava encara més enamorada. Em deia això però clar despres passava de mi i no em presta gaire atenció! Què faig? Ell no sap elque sento ni s'ho pensa!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 13:17

Hola Annabali!


Doncs poden passar dues coses:

  • que ell també tingui interès en tu, però no s'atreveixi a demostrar-ho.
  • que ell no estigui interessat i que només et vegi com una bona amiga. 

Llavors.... com podem descobrir els seus sentiments reals? Potser podries començar a apropar-te a ell i demostrar una mica el teu interès cap a ell. Busca alguna estona a soles o bé utilitza el whatsapp per treure algun tema.... És important que comenceu a tenir estones de més intimitat per poder veure com et sents quan estàs amb ell i també valorar quin interès té en tu...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: