Logotip de Adolescents.cat
ANONIM_H
ANONIM_H
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/02/17 23:40
Que faig?
Hola, estic pillat per una noia de la meva classe i es la tipica nena mona que estudía i aprova bueno la cosa es que he quedat amb ella i una amiga i ella s' ha començat a liar un cigarro i s'el ha començat a fumar i aixo m ha matat pero esque hem te pillat i hem tontejat i pero nose m'ha decepcionat i pffff nose que fer perque m encanta pero no sabia que fumaba hem podries donar algun consell estic desesperat i no ser que fer gracies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 12:55

Hola anònim, 


Tens tot el dret a decidir quines coses vols en una parella i quines no t'agraden. Si per tu el tema del tabac és un tema important, fes-lo notar! A vegades les persones ens decepcionen i fan coses que a nosaltres no ens semblen "correctes". Llavors és moment de decidir si volem una persona així al costat o bé som capaços d'obviar-ho. Has de valorar si tu seràs capaç d'acceptar que la teva parella fumi o bé intentaràs durant tota l'estona que ho deixi.... 



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: