Logotip de Adolescents.cat
amoajorge
amoajorge
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 03/02/17 20:07
Olla mental 20:07.
Bona tarda adolescents.cat....

Crec que una de les meves amigas està amb el meu ex i estic molt malament perquè veig que ara estan molt junts i nose si preguntar-li a la noia ( ni de conya ho fare) o investigar pel meu compte, encara que sigui el meu ex em sentiria molt malament si estiguessin junts ja que és la meva amiga i no es toquen els ex. Que faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 12:45

Hola!


Entenc que estiguis molesta, però si ells dos s'agraden.... tu no hi pots fer res. Què en treuràs de saber la veritat? Són dues persones sense compromís que s'han agradat. 

L'únic que has de decidir és si vols mantenir l'amistat amb aquesta noia o no. Si per tu aquesta possible relació és un impediment per continuar amb la vostra amistat, talla-la. I continueu cadascuna pel seu camí, sense fer-vos més mal.

Cadascú té ordenats els seus valors i hem de respectar que una altra persona els tingui ordenats diferents. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: