Logotip de Adolescents.cat
Anonima
Anonima
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/02/17 14:11
No sé com dir-li a la meva mare...
Hola! Tinc un problema i es que m'agradaria començar a posar-me tanga. Tinc 14 anys i totes les meves amigues en porten i a mi m'agradaria provar-lo...
La cosa és que no se com dir-li a la meva mare, ja que ella es molt tradicional i no sé el que pensarà quan li digui.
He pensat en varies coses, com comprar-me un sense que ella s'enteri, però penso que tard o d'hora se'n donarà compe ja que és ella qui renta la roba a casa. No sé si hi haurà més gent amb la mateixa situació que jo...
Que puc fer?
Moltes gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 12:35

Hola anònima, 


Si ella et renta la roba... segur que s'adona que hi ha una peça nova al teu armari! Així que comprar-te'l d'amagat potser no és una bona idea, no creus?

Parla amb la teva mare i sigues sincera explicant els motius. Encara que sigui una persona tradicional entendrà que és una peça de roba que pot ser més còmode (per segons quina persona). Així la proves i decideixes per tu mateixa si és més còmode o no ;)



Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: