Logotip de Adolescents.cat
Anonimaaa
Anonimaaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 02/02/17 22:31
Tothom passa de mi

Últimament m'agrada un noi, amb el qual vaig tenir un rollo fa uns mesos. El problema es que no se si passa o no de mi, i cada cop m'agrada més. Vem fer un vitage amb el cole i varem estar una mica junts, parlavem molt tant per whatsapp com en persona pero nose... no em va quedar clar que hi hagués alguna cosa entre nosaltres.
Abans d'aquest viatge vam tenir algun rotllo, ens agradavem mutuament i tontejavem pero no va arribar a res més.
Ara m'agrada molt i no se si ell està interesat, fa relativament poc em va preguntar per quedar algun dia amb ell, pero tot hi que vaig intentar insistir-hi en quedar es va quedar en el aire. Ara a vegades parlem però el whatsapp ja no el toquem i la veritat no se que fer. Es el típic noi que parla amb tothom i a mi em costa més obrir-me, tot hi que no tinc cap dificultat en palar amb altre gent.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 12:32

Hola anònima, 


Sembla que s'ha refredat una mica la relació, no? Pots insistir una altra vegada en quedar i veure'us, però si ell no reacciona... potser serà moment de començar a passar pàgina. No gastis energia en una relació on l'altra persona no hi té el mateix interès. A vegades es donen les condicions per començar una relació i a vegades (per qualsevol circumstància que no sabem), aquestes condicions desapareixen i la relació no avança.... i ho hem d'acceptar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: