Logotip de Adolescents.cat
JoAnònima(1234567890)
JoAnònima(1234567890)
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 02/02/17 19:06
Nose
Hola, tinc 15 anys i fa un temps que noto que quan els meus pares em diuen de fer algo al cap de setman( no marxem mai perque jugo a futbo, i m'ocupa quasi tot un dia) mai em ve de gust( abans si, tan si era fer btt, o anar a algun llc) i preferixo quedar-me a casa sense fer res o mirant la tele...
No se que fer, a part que sempre que els dic que no tinc ganes s'enfaden amb mi( amb un pel de rao) perque diuen que no pot ser que no vulgui fer res.
No se si es normal? Que puc fer per tornar a tenir les ganes que tenia abans per a fer qualsevol cosa, ja sigu btt, excurcio....
Ajuda si us plau!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 12:19

Hola anònima, 


A vegades ens fa mandra començar una cosa o fer una excursió, però quan la comences a fer t'adones que t'agrada! I a més, quan tornes a casa estàs molt més satisfet, oi?

Per què no intentes parlar amb els teus pares i programar una activitat al mes? Així tens la resta de caps de setmana per quedar-te a casa i descansar una mica.  Seria una manera de combinar les dues coses... ja em diràs si et va bé!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: