Logotip de Adolescents.cat
Laaaura
Laaaura
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 01/02/17 23:26
Estic farta d'una amiga
Tinc una amiga amb la que últimament ens portem molt malament, i n'estic una mica farta. Resulta que ahir li vaig a a agafar el mòvil a la meva germana i vaig veure converses que van tenir elles en la que la meva amiga em criticava, i després em va dir falsa fa uns dies quan en realitat ho és ella. El problema és que avui al matí ve molt contenta i tal quan per les esquenes em va criticant... Què faig?


Siusplau, no pengeu aquest consultori
Adolescents.cat, magradeu molt i sempre llegeixo les vostres notícies! Us estimo!

Gràcies per tot el que feu!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 11:32

Hola Laura, 


A vegades les persones critiquen o parlen malament dels altres sense ser conscients del mal que poden fer! Per què no intentes parlar amb ella i que t'expliqui per què es va portar així?

Llavors tu ja decidiràs si la seva explicació et serveix o no... Tens tot el dret a separar-te d'una relació d'amistat que et porta més problemes que no beneficis! Busca altres entorns i passa estones amb altres persones, això és molt sa!!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: