Logotip de Adolescents.cat
nota
nota
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 01/02/17 21:40
Com fer per fer-me voler per una noia!
Tinc 14 anys i parlo molt amb una noia de la mateixa edat i insti pero a aquesta noia esta una mica per altre noi pero no molt, demonent esta cega per "ell" ell no sap res. Jo vull que ella estigui boja per mi, com puc fer per enamorar la del tot?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 11:25

Hola!


Doncs la veritat és que tu no pots fer res per "enamorar-la del tot". No podem obligar a ningú a enamorar-se de nosaltres i això és el més màgic de l'amor!

Si veus que estar al seu costat i sentir com parla d'altres nois et comença a fer mal... potser hauràs d'explicar-li els teus sentiments (a veure com reacciona) o bé començar a posar distància per poder-la oblidar...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: