Logotip de Adolescents.cat
leonor
leonor
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 01/02/17 20:42
NO SE QUE FER!
soc Leonor i tinc 14 anys.Vaig estar amb un noi l'any passat,vam estar 6 mesos,pero trencavem y tornavem tota l'estona,sempre el deixava jo,tinc una raò encara que sigui molt dolenta,si sorto amb ell tots els nens ho diuen als professors i això no m'agrada perque sic com la tipica estudiant amb bones notes.El cas esque mai no m'he liat amb ell,tot perque em feia por.Però un cop el vaig deixar ja definitivament vaig anar al poble i em vaig liar amb un,suposo que va ser perq no el tornaria a veure i no em donava inseguretat.El cas esq no vam arribar a res mes perque va resultar ser una persona horrible.Ara estic parlant amb el meu ex molt sovint,el que os he comentat avants,tothom diu que ell em vacestimar molt pero,es pissible que m'estimi tant amb 14anys?El que si se esq jo el vaig estimar pero no ho reflectia tant.Necessito consell,intento sortir amb ell?es normal nomes haverse liat un cop?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 11:17

Hola Leonor, 


És possible que tu encara no estiguessis del tot segura de voler tenir parella i per això anessis tallant la relació. Sembla que ara ja estàs més convençuda d'aquesta història, així que... si tu en tens ganes, t'agrada aquest noi i et fa sentir bé....endavant!

És totalment normal a la teva edat no haver-se liat mai o només amb una persona, de fet, cadascú va al seu ritme. No és cap carrera!! Qui guanya? El primer que ho fa? o qui ho fa amb la persona que li agrada?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: