Logotip de Adolescents.cat
totmullat
totmullat
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 01/02/17 17:22
Totmullat
Estic fatal....el meu pare em tracta com el cul: m'insulta, m'amenaça, m'intenta posar en contra del que diu la meva mare (estan separats) en general critica a cada membre de la meva família.....ultimament s'està acostumant a pegarme i em fa molt mal (moral no tant físic). No puc parlar amb ell ja que sempre vol tenir la raó en tot. M'amarga tots els caps de setmana que vaig i a la mínima que em passa un mini problema de merda em venen unes ganes terribles de plorar per tota la ràbia que porto acumulada. Durant el meu dia a dia ho dissimulo molt be amb els meus amics com si estigués la mar de feliç, pero per dintre em venen moltes ganes de desfogar-me. Ja li he explicat a alguna amiga meva el que em passa amb el meu pare i, gràcies a que pateix unes circumstàncies semblants a les meves, m'entén a la perfecció i em serveix de gran consol, pero tot i aixi, m'agradaria poder estar millor....m'agradaria que em donguessiu la vostre opinió i a poder ser algun consell....
Moltes gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 11:05

Hola totmullat, 


Em fa molt mal llegir la teva consulta, ningú hauria de viure una situació com aquesta. 

Per què no en parles amb la teva mare? Intenta demanar-li ajuda a ella i entre totes dues poder posar fi a aquesta situació. És possible que el teu pare estigui vivint una mala temporada, però no hi ha RES QUE JUSTIFIQUI LA VIOLÈNCIA, per tant, no hi ha cap excusa. 

Sigues valenta i busca ajuda, no pots continuar vivint d'aquesta manera. Si ho necessites, parla amb algun professor o professora de confiança, a l'institut també et poden ajudar. 


Una abraçada molt forta!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: