Logotip de Adolescents.cat
Mai
Mai
Any: 2004
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 31/01/17 21:10
AMOR A PRIMERA VISTA
Hola,
Ell i jo ens vam coneixer abans de l'insti i a mi m'agradava molt , jo no sabia que jo li agradava fins que el primer dia d'insti va haver-hi moltes mirades.
Parlem per watsap i ens enviem cadenes de watts d'amor, la meva millor amiga que el coneix molt be desde petits m'ha dit que l'agrado pero que ell es molt tímid.
Encara seguim parlant per watts i hi ha mirades fortes, pero encara no em parlat en persona desde que ens vam conèixer . JO no m'atreveixo a demanarli per sortir ni ELL tampoc, que podria fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/03/2017 10:22

Hola Mai, 


Que bonic! sembla que tots dos esteu passant pel mateix moment, voleu el mateix i això és fantàstic!!!

Si tots dos sou tímids, potser és massa directe demanar-vos per sortir, potser podeu quedar abans i intentar buscar temes de conversa (els mateixos que per whats;)) per anar trencant el gel. Així tots dos us sentireu una mica més còmodes i us deixareu anar.... 


Ja ens explicaràs! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: