Logotip de Adolescents.cat
Fortachontrader06
Fortachontrader06
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 31/01/17 19:15
Molt Gelosaaa
Molts amics del meu novio em diuen que tonteja amb dues nenes, jo al principi me'ls crec pero despres penso que es impossible perque amb mi es super carinyos i ademes tampoc tinc probes de que aixo sigui veritat. Jo estic super enamorada d'ell i no vull tallar pero vull saber si e sveritat o almenys que aquest rumor s'acabi perque em te destroçada. Que faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 13:56

Hola, 

Aquesta situació és complicada, perquè no podem saber exactament quins interessos hi ha darrera d'aquests amics: dir-te la veritat, protegir-te o intentar que talleu per recuperar el seu amic?

Jo no sé què fa la teva parella quan està amb altres persones, però si tu et sents segura amb ell, et dóna confiança i estàs bé, endavant! També pots explicar-li que t'ha arribat aquesta informació... i veure com reacciona ell. Una altra opció és demanar a aquests amics que, si no és veritat, deixin de comentar-ho, perquè et fa mal i també fan mal al seu amic...


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: