Logotip de Adolescents.cat
henry
henry
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 30/01/17 21:52
perdó
Us voldria demanar perdó. Sí, quan m'equivoco ho admeto i això és el que faig ara. Fa molt poc us vaig enviar una consulta queixantme de que havieu sudat de la meva consulta anterior. Avui he rebut un mail on finalment em responieu la consulta i com que dubto que ho hagueu fet pk heu llegit la meva queixa he vingut per dirvos que em sap greu haverme precipitat. Ja esta, es nomes això.
Gracies per tot.


P.D. Podrieu fer una web de cites per adolescents solters no? Val, ho sé, es una idea molt boja. Pero estaria be.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 13:47

Hola Henry, 


Moltes gràcies pel teu missatge! Ens sap molt greu no arribar a contestar les consultes al moment, estem fent els canvis organitzatius necessaris per posar-nos al dia i així vosaltres poder rebre una resposta més ràpida!


Gràcies de nou!

Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25


PD: passem la teva proposta a la redacció.... ;)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: