Logotip de Adolescents.cat
numa
numa
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 30/01/17 20:58
amigues
Hola, porto uns anys que tinc dues millors amigues es pot dir, estem les tres molt unides. El fet és que ara jo tinc novio i naturalment he de repartir el temps entre elles i ell. Hi ha dies que elles queden però jo he quedat amb ell i elles s'enfaden. Ja ho van fer un cop i em van dir que les estava substituint però jo no sento que sigui així, amb elles també quedo molt però no com abans, ja que estic enamorada i doncs també tinc ganes de quedar amb ell.
No se com ferli's entendre que per res del món les vull substituir, elles sempre són i seràn elles. Ho hem parlat i no consegueixo que ho vegin d'una altra forma.
Gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 13:35

Hola Numa, 


Potser necessiten una mica més de temps. Elles senten que les estàs abandonant, i necessiten treure aquest dolor d'alguna manera. Amb el temps entendran que has de repartir el teu temps lliure entre dos aspectes importants per tu: l'amistat i la parella.

Per què no proveu d'organitzar algun pla xulo per totes tres? Així veuran que també són importants per tu!


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: