Logotip de Adolescents.cat
Anonimous02
Anonimous02
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 30/01/17 19:57
No sé si això és gaire normal
Hola, sóc una noia de 14 anys i estic bastant confosa. Hi ha un noi que m'agrada, i, de fet, no sé ben bé perquè. Físicament no m'atrau gaire, la veritat. No és extramadement guapo però tampoc és extramadement lleig. Diguem que és "del montón". La seva personalitat tampoc m'atrau gaire, és a dir, és un xic motivat i un pèl borde. No parlem molt ja que no anem a la mateixa classe. Abans parlàvem més, però això és el que fan els canvis de classe de 3r.
Hi he estat pensant i he vist que no m'agrada gaire res d'ell, però no sé què és el que fa que m'agradi. Estic molt confosa perquè no sé si és normal i no me'l puc treure del cap per més que ho intenti.
Què puc fer? És normal això que em passa? Hi ha algú que li passi el mateix?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 13:32

Hola anònima,


Potser seria interessant que intentis endevinar què t'imagines amb ell. Vols un futur de parella amb ell? T'imagines sent la seva parella? i si fossiu parella.... què passaria amb tot això que no t'agrada? ho podries acceptar?

A vegades ens agrada una persona i no sabem explicar exactament el perquè; però altres vegades quedem "enganxades" a una persona només pel fet de buscar algú a qui projectar les nostres idees sobre la parella i així poder somiar desperts. Quin és el teu cas?


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: