Logotip de Adolescents.cat
La trampada
La trampada
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 29/01/17 22:47
no sé si és normal.53
Eii!
Mira que jo abans de anar a dormir(estant al llit) faig com una mena de "culebrón" faig com tetre pensant que tinc mols amics nios , i que tinc xicot (no en tinc) (normalment penso que és el que m'agrada) i que anem no sé on i ens quedem atrapats i tal i tal...
no sé si és normal. ho és?
I per culpa de aixó, com que no m'agrada ningú el "meu xicot" é un nen que vam tenir algo quan estava a Canadà. Evidentment no el veig ni re però crec que m'agrada massa, vull dir que m'imagino que ell també m'estima, i que és un nen molt educat i tal (per el que el vaig conèixer no ho és) però en les meves històries ho és.
Què puc fer perquè no m'agradi??(Pc: no em diguis que el deixi de seguir per les xaraxes perquè no ho faig)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/03/2017 12:53

Hola trampada, 


Crec que tu estàs enamorada d'un "noi ideal", a través d'aquests somnis estàs pensant quines són les característiques que t'agraden en els nois i quines no! i això és fantàstic perquè ens ajuda a tenir clar quina persona volem al costat, com volem sentir-nos i què és el que no ens agrada!


Jo et diré que, si no et fa estar malament, si no et fa mal, no hi ha cap problema perquè continuïs somniant amb aquest "personatge ideal"


Una abraçada!

Laia Sala

@teràpia25

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: